Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Okula Gidemiyorlar
Şanlıurfa kent merkezinde kiraladıkları müstakil evde zor bir yaşam sürdüren aile, yetkililer ve hayırseverlerden yardım beklediklerini söyledi.

Şanlıurfa’da duvarın önüne çektikleri branda sayesinde kendilerine oda yapmaya çalışan aile zor bir yaşam sürdürüyor.

Kent merkezi Haleplibahçe’de yaşayan Kaya ailesi, evlerinin önüne çektikleri branda sayesinde sıcak ortam yaratmaya çalışıyor. İşsiz baba, maddi durumları elverişli olmadığı için, çocuklarına düzgün bir hayat sunamadığının acısını yaşıyor. Güneşli günlerde el arabası üzerinde çorap satarak geçimini sağlayan baba Sadık Kaya, acılarının her geçen gün daha da arttığını söyleyerek, hayırsever ve yetkililerden yardım beklediklerini söyledi.

OKULA GİDEMİYORLAR

Maddi durumları olmadığı için okula devam edemeyen Semra ve Hakan kardeşler, okul malzemesi alacak ğaraları olmadığı için okula gidemediklerini söyledi. Çorap satarak ailesinin geçimini sağlamaya çalışan baba Kaya, çocuklarını okumadığının üzüntüsü içinde olurken, yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

“GECELERİ DONUYORUZ”

Müstakil bir evde yaşayan Kaya ailesi, evin kapısı olmadığı için çektikleri brandayla içerinin ısınını korumaya çalışıyor. Yakacak sıkıntısı da çektiklerini belirten mağdur aile, komşuların getirdiği yakacaklarla veya kola şişeleri sayesinde ısınmaya çalıştıklarını söyledi. Soğuk kış günlerinde müstakil evde yaşadıklarını ve gece boyu soğuklardan dolayı yatamadıklarını söyleyen 10 yaşındaki Hakan, “bizim bir evimiz yok, oturduğumuz ev bile kiralık, yetkililerden yardım bekliyoruz. Gece boyu donuyoruz, sabahı zor ediyoruz” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49