Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Okul yolunda çöp pisliği
 Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Ulucanlar mahallesinde yer alan Ulucanlar ilk öğretim Okulu Öğrencileri, okullarına giriş çıkışlarda çöplükten geçiyorlar. Okulu’nun yanında her gün biriken çöp yığınları, bu okulda öğrenim gören öğrenciler ve vatandaşların sağlığını tehdit ediyor.
 Eyyübiye ilçesi Ulucanlar ilk öğretim Okulunun yanı çöplük alanı gibi. Çöplükle su birikintisinin kapladığı alan, çirkin görüntü oluşturmasının yanında, öğrencilerin de sağlığını tehdit ediyor. Okul giriş ve çıkışlarda, hemen okulun yanı başında bulunan çöplükten geçmek zorunda kalıyorlar. Son günlere artan domuz gribi vakları karşısından veliler tedirgin oldu. okulun yanında biriken çöp yığınları, bunlarla da kalmayıp, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırması sonucu kötü bir görünümün oluşmasına neden oluyor.
Kimi veliler, öğrencilerin çöplerin içinde eğitim görmesini yetkililerin duyarsız olmasına tepki gösterdi. Öğrenci velileri, çocukların bu pislikten dolayı mikrop kaptığını ve hastaneye götürmek zorunda olduklarını söyledi.
Öğrenci velisi İsmail Tekdağ, "Burada çok kötü bir manzara var hemen Ulucanlar ilk öğretime çok yakındır çocuklar çöplerin yanından geçiyor burada çocuklar her türlü hastalığa yakalanabilirler. ilçemize hiç yakışmıyor, hemen okulun yanında ayrıca artan domuz gribi vakalarına yakalanma ihtimali da var İster Büyükşehir ister Eyyübiye Belediyesi olsun artık bu çöp konusunda bir çözüm bulmasını istiyoruz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49