Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Okul servisleri denetlendi
Mustafa Bayar
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa öğrenci taşıyan servislere yönelik uygulama başlattı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimlerini başladı.
Eğitim sistemindeki ulaşım hizmetlerinin daha kaliteli bir şekilde sağlanması amacıyla Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde trafiğin yoğun olduğu bölgelere konuşlanan ekipler  okul servis aracı içerisindeki ekipmanlar, emniyet kemeri, otomatik kapı, uyarı ışıkları, servis aracının ruhsat ve evraklarının tam olup olmadığını inceledi. Yapılan denetimlerde Zabıta trafik ekipleri belirledikleri eksiklikleri gidermeleri için haklarında tutanak tuttuğu araçların sürücülerine süre verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48