Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Öğretmenler, engelli öğrenciler için sahne aldı
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kültür Merkezinde organize edilen gecede sahneye çıkan öğretmenler, 'Ali öğretmen' isimli tiyatro oyununu sergiledi.

İlçede görevli müzik öğretmenleri tarafından seslendirilen türküler, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Yöreye özgü parçaların da seslendirildiği gecede katılımcılar halay çekerek eğlendi.

Gecede iki engelliye akülü tekerlekli sandalye alınan Halit Gülpınar Ortaokulu müdürüne plaket veren Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, "Eğitim ordumuzun bizlere verdiği bu destekten ötürü engelli ve engellisi olan aileler adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Müzik öğretmenleri ve tiyatro grubunun gönüllü olarak geceye destek verdiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Düşünekli, şunları söyledi: "Engeller yararına olacak şekilde bir program düzenleyip bütün halkımızı geceye davet ettik. Girişte topladığımız bağışlarla maddi durumu yetersiz ve evden çıkamayan engelli öğrencilerimize akülü tekerlekli sandalye almayı planlıyoruz. Programımız çok güzel ve eğlenceli geçti."

Projede yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Halit Gülpınar Ortaokulu müzik öğretmeni Oytun Çakmak, "Bir sanatın her dalını engelli ile toplumun bir araya gelmesini ve kavuşmasını, bir noktada buluşmasını sağlamak için destek verdik ve bundan gurur duyuyorum. Umarım ki yeterli ve iyi bir gelir elde edilmiştir. Çünkü engelli kardeşlerimize ciddi manada güzel yardımlarda bulunuluyor." diye konuştu.

Konserin güzel bir amaca hizmet ettiğini dile getiren Mimar Sinan Ortaokulunda görevli müzik öğretmeni Ayşenur Olgun, "Engelli kardeşlerimize yardımcı olmak için düzenlenmiş bir etkinlik. Buna katkımız olduğu ve bunu başarabildiğimiz için hep çok mutluyuz. Umarım güzel bir gelir elde edip onlara yardım edebilmişizdir çünkü bizlerde birer engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız." ifadelerini kullandı.

Protokol üyeleri gecede sahne alan tiyatro sanatçıları ve müzikleri öğretmenlere katkılarından dolayı plaket verdi.

Geceye Kaymakam Mustafa Çiftçiler, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener, İlçe Emniyet Müdürü Teoman Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, daire müdürleri, STK temsilcileri, oda başkanları, öğretmenler ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48