Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Öğretmen adayları  keplerini fırlattı
Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrenim gören öğretmen adayı öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde çoşku vardı.
Osmanbey Yerleşkesi, Spor Yüksekokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen törene, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bürhan Akpunar, üniversite Genel Sekreteri Abdülhalim Dündar, Dekanlar, Öğretim Elemanları, mezun olacak öğrenciler ve aileleri katıldı.
BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Törende konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “ Eğitimlerini başarılı olarak bitiren öğrencilerimizi ve onlara her anlamda destek olan cefakâr ailelerimizi canı gönülden kutluyorum. Benim öğrencilerimize bir önerim olsun. her işi severek yapın. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Sizin bu kutsal mesleği laikiyle yapacağınızdan kuşkum yok. Üniversitemiz hep yanınızdadır, her konuda bizden destek almaya devam edebilirsiniz. Biz her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.
ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bürhan Akpunar ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sayılı tüm nefes ve günler gibi, lisans eğitimini kapsayan dört yıl da gelip geçti. Bugün, geçen bu dört yıldaki emek ve çabaların semerelerini toplama vaktidir. Biraz sonra sizlere takdim edilecek olan diplomalar, bu semerenin somutlaşmış meyvesidir. İnşallah atanıp öğretmen olduğunuzda, öğrencilerinizin her şeyden önce insan olduğunu, bir anne ve babasının göz nuru olduğunu, bu kıymetli ve aziz öğrencilerin size emanet edildiğini unutmazsınız. Eğitim ve öğretim yaparken, öğrencilerin sadece zihin ve aklını değil, kalp ve ruhunu da belemelisiniz. Ben, bir akademisyen olarak en iyi bildiğim yolu hepinize şiddetle öneririm. Bu yol, yüksek lisanstır. Yüksek lisans sizin akademik yeterliliklerinizi yükseltirken, mesleğinizi de daha etkili ve verimli bir şekilde icra etmenizi sağlar. Sevgili öğretmen adayları, şimdiye kadar gösterdiğiniz çaba ve emekleri KPSS sınavını kazanarak taçlandırarak öğretmen kadrosuna dahil olmanız dileği ile… Allah yolunuzu açık etsin” dedi.
 
Törende, Eğitim Fakültesini başarı ile bitirip, dereceye girenlere başarı belgeleri ve plaketleri verildi.
Coşkulu geçen tören, öğrencilerin keplerini fırlatmasıyla sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49