Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Öğrenciye darp iddiası
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde oğlu öğretmen darp edildiği iddiasıyla Baba Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Ceylanpınar İmam hatip ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Muhammed Ali Y. İngilizce öğretmeni V.E  tarafından darp edildiği iddiasıyla Baba hastaneden alınan raporla Cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Baba Zeynel Y. oğlunun İngilizce dersinde yazı yazmadığı gerekçesiyle darp edilen oğlu için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğun belirtti.  Baba Zeynel, "Oğlum İngilizce Öğretmeni V.E. tarafından İngilizce dersinde yazı yazamadığı için öğretmen tarafından önce hakaret edilmiş daha sonra şiddete marul kalmış, tehdit edilmiş ailenden birisi sorarsa masaya çarptım diye söyleyeceksin diye tehdit etmiş , olay duyar duymaz okula gittim okul yönetimi olmuş boş ver dediler daha sonra Ceylanpınar devlet hastanesine gidip oğlumun kafasında dikişi atıldı, polisi çağırıp rapor tuttum bu öğretmen daha önce de başka çocuklara şiddet uygulamış raporla birlikte Cumhuriyet savcılığına giderek öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunum ben oğluma ilim öğrensin diye gönderiyorum şiddet görsün diye değil" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49