Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Şanlıurfa’nın en başarılı özel okullarından olan Final Okulları2017-2018 eğitim yılında mezun olacak olan 8’ncı sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. İki ayrı düzenlenen törenin ilki okul bahçesinde yapıldı. Mezun olan Öğrenciler, velileri ile okul idarecileri ve öğretmenlerin katıldığı okul bahçesindeki kep atma töreninde yapılan konuşmaların ardından öğrenciler müzik eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi. Başarı belgelerini öğretmenlerinden alan öğrenciler daha sonra keplerini toplu bir şekilde havaya attı. Okul bahçesindeki törenin ardından Final okullarındaki mezuniyet coşkusu Dedeman otelde düzenlenen mezuniyet balosuyla edem etti. 8 Haziran’da eğitim yılının sona ermesiyle birlikte mezun olacak olan 51 öğrenci okul tarafından düzenlenen mezuniyet balosunda eğlenerek mezun olmanın sevincini yaşadı. Müzikli gecede bir yılın yorgunluğunu eğlenerek üzerlerinden atmaya çalışan öğrenciler öğretmenleriyle de bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49