Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerin Burs Kuyruğu Çilesi
Şanlıurfa'da Çarşamba günü ödenmeye başlayan öğrenci kredi ve bursları öğrencileri çileden çıkardı. Kredilerin sadece Ziraat Bankasının bir şubesinde alabilen öğrenciler bankanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Şanlıurfa'da Çarşamba günü ödenmeye başlayan öğrenci kredi bursları öğrencileri çileden çıkardı. sabah erken saatlerde İpekyol mahallesinde bulunan Ziraat bankası önünde uzun öğrenci kuyruğu oluştu. Gençlik Ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü üniversiteye kayıt yaptırarak burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrenciler, Ziraat Bankası önünde yoğunluk yaşandı.
İpekyol mahallesinde bulunan Ziraat bankasında Kredileri olmaya gelen öğrencinler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Öğrenciler, Şanlıurfa'da yaklaşık 10 şubesi olan Ziraat bankasının sadece bir şubesinde ödenmesine tepki gösterdi. sabah saat 06.00 beri kuyruğa girdiklerini ifade eden öğrenciler, "saat 06. 00 sıraya girdik banka saat 09.00 açılıyor 3-4 saat soğukta beklemek zorunda kalıyoruz diğer şubelerde ödeseydi böyle sıkıntı çekmezdik" diye belirtiler.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49