Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerden duyarlı davranış
Haliliye ilçesindeki Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programda konuşan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; Orman Haftasının ormanlar konusunda bilinçlendirmenin ve farkındalığın arttırılması amacıyla kutlandığını belirtti.
Ormanların sağladığı faydaları öğrencilere anlatan Vali Tuna: “İnsan hayatına o kadar çok faydalı ve hayat kalitemizi yükselten varlıklarımız ormanlarımızdır. Onları çok iyi korumalıyız. Bu yüzden Şanlıurfa’daki yüzde 1 buçukluk orman varlığını arttırmalıyız. Uçsuz bucaksız arazilerimiz var ve bir seferberlik başlatarak siz gençlerin öncülüğünde ilimiz genelinde fidan dikmeye başlayacağız. Diktiğimiz fidanları da bakıp büyütüp koruyacağız. Bir taraftan sizler büyürken diğer taraftan da diktiğiniz fidanlar büyüyüp ağaç olacaklar. İleride de bunların her türlü faydasından istifade edeceğiz. Böylelikle ilimizin daha yeşil daha yaşanabilir bir il olması için gelecek nesillere olan borcumuzu ödeyeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından program görme engelli öğrencilerin orman konulu şiirleri okumalarıyla devam etti. Orman Haftası dolayısıyla Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından okul bahçesine öğrencilerle birlikte fidan dikildi.
Programa Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın yanı sıra; Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, Haliliye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Gap İdaresi Bölge Müdürü Hasan Kılıç, idareciler, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48