Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler Nisan ve Kasım'da 1'er Hafta Ara Tatil Yapacak
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yeni Eğitim-Öğretim Çalışma Takvimi Modeli"nin tanıtımını yaptı. Selçuk, öğrencilerin Nisan ve Kasım'da 1'er hafta ara tatil yapacağını, yaz tatilinin ise 2 hafta kısalacağını duyurdu.
Selçuk şunları söyledi:
Bu çalışmayı, verimlilik ve denge üzerinden bir çalışma yapıyoruz ve bunu sadece çalışma takvimi açısından yapmıyoruz... 180 iş gün olan çalışma günlerinin verimliğini artırmak aslolan.
Dünyanın en uzun yaz tatili yapan ülkelerden biriyiz... 13 haftalık yaz tatilinin 2 haftası nisan ve kasım aylaırnda yapılacak ara tatil olacak. Yaz tatili 11 haftaya inecek. Ara tatillerde çocuklara ve öğretmenlere dinlenme ve etkinliklere katılma fırsatı veriliyor.
Ara tatillerde, 1 haftalık sürenin, sadece tatil olmaması ve çocukların bazı çalışamalra katılaması da hedefleniyor...
Her ana tatilin ana bir teması olacak ve çalışmalar bu temalar üzerinden yapılacak.
18-22 Kasım 2019 ve 6-10 nisan 2020 ara tatil olarak planlandı... Bu tarihlerde öğretmenler görevlerine devam edecekler. Okullar açılmadan önceki 2 haftalık seminer dönemi bu tarihlerde yapılacak.
ÖĞRETMENLERE ARA TATİL YOK!
18-22 Kasım 2019 ve 6-10 nisan 2020 ara tatil olarak planlandı... Bu tarihlerde öğretmenler görevlerine devam edecekler. Okullar açılmadan önceki 2 haftalık seminer dönemi bu tarihlerde yapılacak. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49