Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

O Protokol İmzalandı

Atatürk Ortaokulu'nda yapılan program ile imzalar atıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Müftüsü İhsan Açık ve Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik Okul Müdürü Ali Balyemez, öğretmenler, ögrenciler basın mensupları ile aşık sanatçılar ses sanatçıları katıldı. Programda okul müdürü Ali Balyemez bir konuşma yaparak eğitimin önemine vurgu yaptı. Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik ise selamlama konuşmasında gençlere verdiği önemi yanlış çevre ve yanlış alışkanlıklardan uzak durmanın önemine değinip, kurumlar arası işbirliği ile yapılacak çalışmalardan bahsetti. İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise eğitimin önemi ve gençlere olan güveni ifade edip, Valilik ile diğer kurumlarla sürekli işbirliği yapıldığını söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti. İl Müftüsü İhsan Açık, arkadaş seçimi konusunda uyarılar yaparak yanlışlardan uzak durmaları ve kendilerini her alanda başarılı kılacak çalışmalar yapıp, cennete hazırlık yapmaları gerektiğini belirtti. Akabinde protokol imza törenine geçildi. İl Müftüsü İhsan Açık, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ''Madde ile Mücadele Eğitimleri'' protokolünü imzaladılar. Program Ozan Mehmet Batur, Osman Yanıkses ve Aşık Cemal Kılıç'ın seslendirdikleri eser ile gençlerin coşkusunu zirveye çıkardı. Daha sonra TBM Uygulayıcı Rehber Öğretmeni Hasan Toprak, öğrencilere Tütün ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer verdi. Öğlenden sonra. Anadolu Kız Lisesindeki etkinlikte de aşık programı ve madde ile mücadele semineri yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49