Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

O İhale Neden İptal Oldu!
Haliliye Belediyesi’nin ihaleye çıkardığı 89 milyon TL ile sonuçlanan ihalenin rekabet içinde geçmemesi sosyal medyada tepkilere neden olurken çıkan haberler üzerine ihale incelemeye alındı.
Haliliye Belediyesi’nin konu ile ilgili şeffaf bir ihale olduğu açıklamaları üzerine araç ve iş makinesi kiralama hizmet alım ihalesi Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden yapılan duyuru ile 2019/229500 kayıtlı numara ile Haliliye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Araç ve İş Makinesi Kiralama Hizmet Alım İşi ihalesi iptal edilmiştir’’ denildi.
Haliliye Belediyesinden gelen açıklamaya göre ise; Daha önce 3 müdürlüğün ihtiyaçlarını birleştirerek yapılan ihale yeniden düzenlenerek tekrardan yapılacak. Haliliye şeffaflığını koruyacak'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49