Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

O Bitmeyen Yolda İnceleme Yaptılar

Şanlıurfa’da çevre yolu çalışmaları devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş ve Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’ı makamında ziyaret ederek daha sonrada çalışmaların olduğu bölgede incelemede bulundu.

Başkanı Mahmut Güneş, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa İl Yönetimi Halil Barut, Levent Kama, Mehmet İnat ve İbrahim Dodanlı çevre yolu çalışmasının olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan’la birlikte çevre yolu çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulunduğunu belirten Başkan Güneş, “Şuan içinde bulunduğumuz mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak, Şanlıurfa’mızın trafiğini de büyük oranda rahatlatacak olan Kuzey-Batı çevre yolunun bir an önce bitirilmesi ve trafiğe açılması oradaki esnafımız için hayati önem taşımaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, sn. Başkanımıza ve kıymetli Şanlıurfalı Kardeşlerimize,çevre yolu çalışmalarının tamamlanması ve yolun açılması için mücadele edeceğimizi ve “Sorunların çözümü noktasında partimize düşen ne görev varsa gücümüz nispetinde yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizler seçilmişler olarak,Şehrimize daha iyi hizmet etmek ve şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için bulunmaktayız. Makamlar gelip geçicidir amma geride bırakacağımız hizmetler,eserler kalıcıdır.Hep beraber el ele verip Kadim Şehrimize,vefakar,bir o kadar da cefakar Şanlıurfa’lı kardeşlerimiz için hizmet noktasında birleşip çalışmamız gerekiyor. Rabbim,şehrimize, vatanımıza ve milletimize güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin.Birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” sözlerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49