Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Nusret Urmak: Birlikte Başaracağız!

Belediyecilikte başarının ancak iyi bir ekiple mümkün olacağını ifade eden Urmak, görev verilmesi halinde kaynakları yerinde önceliğine göre kullanarak Haliliye’ye hizmet etmek istediğini belirtti. İşleyişin en önemli kavramının birlik olduğunu ifade eden Urmak ‘’ İşleyişin en önemli kavramı birliktir, birlikte dayanışma içinde çalışmaktır. Uzlaşmacı, disiplinli sorumluluk bilinciyle çok çalışarak Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilatlarımız, Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkımızla birlikte dayanışma içerisinde olacağız ve BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’ dedi.

Nusret Urmak Kimdir!

Jeoloji Yüksek Mühendisi Nusret Urmak, 45 yaşındayım. 2004 yılında aktif siyasete AK Partiden Şanlıurfa Belediye Meclis Üyesi olarak katıldım. Bu dönemde Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevini ifa ettim. Daha sonra AK Parti Yönetim Kurulu üyeliği ve ARGE’ den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yaptım.

Büyükşehir Belediye Başkan danışmanlığı görevini yürütürken BELSAN A.Ş. Genel Müdürlüğüne atandım.

Önümüzde 5 yılda Haliliye İlçemize hemşerilerimize hizmet etmek için yola koyulduk. Hizmetine talip olduğumuz hemşerilerimizden dua ve destek bekliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Sayın Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Sayın Beyazgül; birlikte çalışma fırsatı bulduğum, yıllardan beri bu davaya hizmet etmiş çok değerli bir ağabeyimizdir. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun başarılar diliyorum.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül 1 Aralık Cumartesi günü (yarın) Şanlıurfa’ya geliyor. Havaalanında güzel çoşkulu bir şekilde karşılayacağız. AK Parti İl Başkanlığımız önünde Saat 13.00’te tanıtım programımız var. Tüm Halkımız davetlidir.

İnanmak ve Güvenmek

Halkımıza hizmet ederken iki kavram önemlidir. İnanmak ve güvenmek. Birisi eksik olursa olmaz. Bu adam çok iyidir ama güvenilmez ya da bu adam çok güvenilir ama elinden bir şey gelmez. Bu kavramlar benim için değerlidir, değerli hemşerilerim bana inanıyor ve güveniyorsa ben Haliliyem ve Şanlıurfam için ben varım.

Hizmetine talip olduğumuz hemşerilerimiz ile dün bugün olduğu gibi yarın da gönül bağımız güçlü olacak. Çünkü; bu iletişim de hizmetler de insanidir. Hizmet hedefim insanların huzuru ve mutluluğudur.

Çalışma Disiplini

Hizmette kalite disiplinin eseridir. Bu konu çok önemlidir. Çalışanlarınızın millete hizmet ederken duruşu, diksiyonu, sorumluluk bilinci, insani özelliği birbirileri arasında sevgi saygı anlayışı dayanışması hepsini topladığınız da kurumsal kimliğiniz ortaya çıkar. Kurumsal kimlik yönetim sisteminizin temelidir. Bu oturduğu zaman hizmet gören de hizmeti yapan da mutlu olur verim olur çalışma ortamınız huzurlu olur.

Saha çalışmalarımızı halkımızı elden geldiğince günlük yaşamlarına mani olmadan mesai kavramını düşünmeden hizmetlerimizi yapacağız. Bütün hizmetleri çalışma arkadaşlarımızla bir aile ortamında şehir aidiyet duygusuyla çalışarak birlikte başaracağız.

Büyükşehir ve Diğer İlçe Belediyeleri İle Sağlıklı İletişim Koordinasyon

İlçelerimiz bağımsız değildir. Yolların açıklığı, parkların büyüklüğü ile ve özel görevler temizlik sosyal görevler olarak birbirinden ayrılmış olsa da Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri bir bütündür. Dayanışma ve hizmet iletişimi sağlıklı ve kuvvetli olmalıdır. Bu konu zorunluluktur. Yetki de kaynak da emanettir. Bunları doğru, etkili ve verimli kullanmak gerekir.

O yüzden şehir bir bütündür. İlçeler arasında bir farklılık veya bir ayıraç yoktur. Şehir merkezinin sorunları da güzellikleri de ortaktır. Rabbim bu görevi nasip ederse bu iletişimim iyi olacak ve birlikte güçlü olacağız. Şanlıurfa merkezini Şehir Belediyesi kavramında Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Teşkilat, Sivil Toplum Kuruluşları ile halkımızın istekleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız ve BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Hizmet Kaynakları

Belediyecilikte Zaman-İnsan-Yatırım Bütçesi Hizmetin en önemli kaynaklarıdır. Bu kaynakları stratejik plan doğrultusunda yerinde kullanırsanız başarı elde eder ve halkı mutlu edersiniz. Çalışma ortamında huzur sağlarsınız.

Zaman Kaynağı

Zaman kaynağı 1826 gün 6 saattir. Her günü saati bizim için önemlidir. Gelişen büyüyen Şanlıurfa’mız için beklentilerin önüne geçmek gerekir. Zamanı durduramazsınız. İlk günden son güne aynı heyecan ve hızla çalışmak gerekir.Zamanın kıymetini iyi bileceğiz.

İnsan Kaynağı

Bir kurumda çalışanların her şeyden önce kuruma ve millete karşı sorumluluklarını yerine getirmesi gerekir. Liyakatlı personelin önemi büyüktür. Çalışanlar kendilerini sürekli geliştirmeli ve güncellemelidir. Millete hizmet ederken her kolaylığı ortaya koymalıdır. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Evine çoluk çocuğuna helal ekmek götürmelidir. Benim bu konuda anlayışı nettir.

Yatırım Kaynağı

Bütün hizmetler için kaynak gereklidir. Hiçbir kaynak sonsuz değildir. Yerinde ve gereklilik sıralamasına dikkat edilerek kaynaklar kullanılmalıdır. İsraftan uzak durulmalıdır. Tasarruf her zaman olmalıdır. Özel sektörün yatırımlarına destek olacağız. Birlikte kalkınan bir şehir olacağız.

Kent İmarı-Ulaşım

Şehrin Halihazırı durumunu önümüze alıp Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer İlçe Belediye Başkanlıkları ile Ulaşım-Yeşilalan-Eğitim-Sağlık gibi ortak kullanım alanları değerlendirip İlçemizi rahatlatmak gerekir. Günlük şehiriçi yoğunluk sadece Haliliye ilçesinde oturanlardan kaynaklanmıyor. Karaköprüde oturan hemşerimiz Haliliye İlçesinde iş yeri var okulu var hastanesi var resmi kurumları var veya başka noktaya geçmek için İlçe güzergahını kullanıyor. Demekki, bu sorunlar sadece İlçe Belediyesi veya Büyükşehir Belediyesinin değil, hepimizindir.

Bu anlamda Kentsel dönüşümü yerinde ve üst ölçekte yapmak lazım. Bunu yaparken tarihi değerlerimizi de koruyacağız.Kentsel dönüşümle ulaşım sorununu birlikte çözeceğiz. Halkımızı üzmeden şehrin menfaatleri doğrultusunda iş ve işlemler yapacağız.

Kültür-Sanat-Spor Alanlarında Aktif Olacağız

Şairlerimize, yazarlarımıza, ressamlarımıza ve kabiliyetli sporculara sahip çıkacağız. Onlar bizim markalarımızdır. Kültürümüzü sanatımızı dışarıya taşıyacağız. Bu konuda Büyükşehir, İlçe belediyeleri, Valilik, Basın, STK ve bu yolda emek verenler ile birlikte çalışacağız ve BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Müzik Değerlerimiz

Şanlıurfa’mız müziğin başkenti. Seyfettin Sucu, Müslüm Gürses, Kazancı Bedih, İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer, Zekeriya Ünlü, Ferhat Göçer, şuan dünya müzik piyasasında önemli bir gitar viertözüAhmet Kanneci vb... Hepsi büyük değerlerimiz ve bunlar kolay yetişmiyor.

Müzik hayatımızın bir parçası ruhumuzun gıdasıdır, toplumsal iletişim kaynağıdır. Bu değerlerimizi güçlendirerek yaşatacağız. Kültür Sanat Müzik her zaman toplumun ilham ve yaşam kaynağıdır.

Kadın-Gençlik

Kadınlarımızıntoplumundaki yeri önemli ve değerlidir. İyi işler yaparsanız herkes şehrini sever ve huzurlu olur. Şehirdeki yaşam kalitesini herkes için arttırmamız gerekiyor. İnsanlık kadınlarımızın elinde yetişiyor gelişiyor büyüyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahibiz. Çok değerli yeteneklerimiz potansiyelimiz var. Gençliği kültür sanat spora özendirip önemli kazanımlar elde edeceğiz. Toplumda rahatsızlık duyduğumuz kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağız.

İyi bir sporcu, sanatçı çıkarabiliriz ve potansiyelimiz var. Nice akademik eğitim sonucu önemli meslek ve diploma sahibi vardır ki, bunların dışında Spor ve Sanat özelliği baskın olduğu için biz bu yönleriyle tanırız.

Gençliğimizin istikbali köklerindedir. Bu köklerin bilincine haiz bir gençliğin var olduğuna inanıyorum ve yüzden diyorum ki, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Tarih-Turizm Bacasız Fabrikamız

12000 yıllık medeniyet şehriyiz. İlim bilimin çıkış noktası. Her karışında tarih fışkırıyor. Başlangıçtan günümüze hayatın belgeselini canlı canlı görüyorsunuz. Bunları şehrimize kazanımı olması gerekir. Her İlçemizin bu anlamda farklı potansiyelleri var ancak bu bir bütündür ve Şanlıurfa’ dır.

Bu alanda en önemli konu huzurlu ve güvenli olmaktır. Halil İbrahimin şehri, Peygamberler diyarı, Alimlerin şehri, Kültür sanat şehri kimliğimizi muhafaza ederek insanların buralara gelmelerini ziyaretlerini sağlayacağız.

İşimize Sevgi Katacağız

Bir işi severek yaparsanız başarırsınız. Hedefiniz olmalı. Gidecek yolunuz olmalı. Ekip ruhu olmalı.İyi hizmet etmek bana huzur veriyor. Güzel işlerin sonunda insana vicdani rahatlık veriyor.

Sosyal Hizmetler

Şehrimizin sosyal yapısını biliyoruz. Sorunları kaynağından çözme metodunu geliştirip yönetişim modeliyle halkımızla iç içe olacağız. Yaşlısından gencine kadar huzurlu bir yaşam kalitesi sağlamak amacıyla var gücümüz ile çalışacağız.

Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile

ÖNCE MİLLET

ÖNCE MEMLEKET

Birlikte Başaracağız

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49