Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

 Nihayet tedavi merkezi kuruluyor
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa’da madde kullanımının önlenmesi için çalışmalarını sürdüren sağlık bakanlığı Şanlıurfa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesini taşınmasının ardından Hastane Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi olacak.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde inşaatı biten 800 yataklı Devlet Hastanesi 11 Temmuz açılıyor. Eyyübiye devlet hastanesine taşınacak olan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesini yerine Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi kuruluyor.
Şanlıurfa’da sayıları gün gittikçe artan uyuşturucu madde bağımlısı olmasına rağmen Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinin olmaması hastaları diğer illere sevk ettiriyor. Çoğu fakir ve işsiz aileler çocuklarını bu illetten kurtarmak istiyor ama gücü yetmediğinden tedaviye gidemiyor. En yakın Adana’da bulunan AMATEM’e sevk ediyordu.  11 Temmuz'da açılacak olan 800 yataklı Eyyübiye devlet hastanesine taşınacak olan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesini yerine Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi kurulacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49