Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş temaslarını sürdürüyor
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler eski oda başkanı  Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Nihat Taş, çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Taş, ziyaretleri kapsamında Akçakale, Birecik ve Suruç ilçelerindeydi.
7 Haziran seçimleri için Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Nihat Taş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretleri kapsamında Akçakale, Birecik ve Suruç ilçelerine giden aday adayı Nihat Taş, Ak Parti teşkilatlarını ziyaret etti. Birecik ve Suruç’ta ilçe teşkilatı ile kadın kollarına ziyarette bulunan Taş’a mali müşavirler de eşlik etti. Taş, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ak Parti Akçakale ilçe teşkilatı, kadın kolları ve gençlik kollarını da ziyaret eden Taş, çalışmalarını sürdürüyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49