Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler eski oda başkanı  Nihat Taş Siyaset gündemine konuk oldu.
 Şanlıurfa  Ak parti Milletvekili Aday Adayı Nihat Taş İlçe gezilerini sürdürüyor. Taş Hilvan Belediyesi ve Ak parti ilçe teşkilatı, Viranşehir ile Siverek Belediye ve ilçe teşkilatını ziyaret etti. ilçelerde sıcak karşılana Taş akşam Kadir Çelikcan'ın sunduğu siyaset gündemine konuk oldu. Taş, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
Nihat Taş; “ ilçe gezilerimizde bizleri sıcak karşılayan Belediye Başkanlarımız ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum  güzel bir ortam oldu ziyaret esnasında  fikir alışverişinde bulunduk" dedi. 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı Nihat Taş, temayüldeki sıra numarası: 211


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49