Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş İlçe gezilerini sürdürüyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler eski oda başkanı  Nihat Taş seçim çalışmalarına start verdi.
Milletvekili Aday Adayı Nihat Taş seçim çalışmalarına Ak parti Bozova ilçe teşkilatı ve Kadın kollarını ziyaret ederek başladı.  Taş ardından AK Parti’nin Karaköprü, Haliliye İlçe Başkanlarını ve Kadın kollarını  ziyaret eden Taş, son olarak Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'yi ziyaret etti. AK Parti’nin ilçe başkanları ve Karaköprü belediye başkanı Çiftçi, Nihat Taş'a  seçim çalışmalarında başarılar dilediler.
Taş, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa’da en başta sevgili hemşerilerimizle, belediye başkanlarıyla, meclis üyeleriyle, partimizin ilçe başkanlarıyla, odalardan esnafa ve sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesle birlik-beraberlik içinde Şanlıurfa’yı layık olduğu yerlere getirmek için bütün enerjimizi ortaya koyacağız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49