Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi gıda İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor ümgeneral Koç Şanlıurfada Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş, “Eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanıdır“
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Nihat Taş 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100’üncü Yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Nihat Taş Çanakkale Zaferi ile ilgili mesajında şu görüşlere yer verdi:
Bu Yıl 18 Mart'ta Çanakkale zaferinin yüzüncü yılını kutluyoruz, dilerim bu ruhu bir daha yaşayalım ama o günleri bir daha yaşamayız gençlerimizin ve  Vatan uğruna canını veren bütün şehitlerimizi şad ediyorum ruhları yad olsun ülke olarak bu topraklar nasıl kazanıldı şehitlerin kanıyla sulanmış olan bu toprakları nasıl bilincine varız bu bilincin çocuklara, gençlere anlatılması çok çok önemli bu yıl Türkiye'nin her yerine 100. yıl olması münasebetiyle etkinliklerle kutlanacak ama bunu bireyler olarak, aileler olarakta çocuklarımıza anlatmalıyız ben bu düşüncelerle başta bu ülkeye savunmak için canını veren bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun ülkemize kutlu olsun"dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49