Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş aday adayı oldu
 Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş, AK Parti Milletvekili Aday Adayı müracaatın yaptı.

Şanlıurfa SMMMO Başkanı Nihat Taş, sabah saatlerinde Şanlıurfa AK Parti il başkanlığına gelerek resmi başvurusunu yaptı.

Başvurusunu yapan Nihat Taş basın mensuplarına yaptığı açıklamada; ‘‘Daha önce AK parti aday adaylığına ilk adımı atmıştım şimdi ise resmi müracaatımızı yaptık siyasi arana  da Şanlıurfalılar izin verirlerse kısmet olursa hizmet etmeye devam edeceğiz. Elimizden ne gelir ne yapacağız diye düşünmek gerekir. Edindiğim bilgiyi, birikintiyi Şanlıurfa ve partim için yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın’’dedi.

NİHAT TAŞ KİMDİR?

1965 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Nihat Taş, Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. Şanlıurfa Defterdarlığı Topçu Meydanı Vergi Dairesi Müdürlüğünde 5 yıl Tahakkuk Servis Şefliğinde görev yaptıktan sonra istifa etti. 1989 Yılından itibaren Serbest Muhasebeci, 2004 yılından sonra Mali Müşavir olarak kendi iş yerinde halen faaliyette bulunmaktadır.

1992 yılından beri Şanlıurfa SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 yılından beri Şanlıurfa SMMMO Yönetim Kurulu Başkanıdır. 2014 Aralık ayında Bağımsız Deneti Ünvanı almıştır. Taş, evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49