Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Namahrem Hırsızlar
Şanlıurfa’da Gözlerine kestirdikleri dairelerin zilini çalarak evleri kontrol etmeye çalışıp hırsızlık yapan 2 kadın yakalandı.
 
Şanlıurfa Yenişehir mahallesi Yunus Emre caddesinde meydana geldi. Kevser A. ve Necla A. hırsızlık için girdikleri evde ev sahibi tarafından yakalanarak Polise Teslim edildi.  Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği yaptığı Çalışmalarda Kevser A. ve Necla A.  gözünü kestirdikleri dairelerin zilini çalarak kapı açılırsa Temizliğe geldikleri  bahanesi ile geldiklerini kapı açılmasa karşı dairede kontrol edilerek iki dairenin boş olduğunda kapıları açmak için yanların getirdikleri tornavida ile kapıları açarak evlerdeki ziynet eşyalarını çaldıkları tespit edildi.
 
Hırsızlık Zanlıları Kevser A, ve Necla A. daha önceden çok sayıda sabıkasını olduğu belirtildi..Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunu zilini çalan iki kafadar kapının önünde beklemeye başladı. Yeni görevden gelen polis memuru ise kapıdan gelen sesleri duyunca beklemeye başladı. İçerden ses gelmeyince dairenin pervaz ve tahta olan iki kapısını açan hırsızlar içeri girdi. Karşılarında polis memurunu gören hırsızlar paniğe kapılarak kaçmaya çalıştı. Polis memuru ise kaçmaya çalışan hırsılardan Necla A.ve Kevser A. yakalayarak polise temlim etmişti.
 
İki Zanlı Kadın Necla A. ve Kevser A. sağlık kontrol için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen zanlılar Adliye’ye sevk edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48