Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

Mutlu: Taburcu Oldu
Geçtiğimiz günlerde kontrol amaçlı üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesine giden üniversitemiz Rektörü Prof.Dr İbrahim Halil MUTLU, yapılan anjiyografik testler sonucu iki kalp damarında daralma tespit edilmiş ve kalp damarına iki stend takılmıştır.
Bu yapılan uygulamalar sonucunda üniversitemiz kardiyoloji servisinde bir gün müşahede altında tutulmuş ve daha sonra taburcu olmuştur.
Sağlık durumu gayet iyi olan ve istirahatta bulunan üniversitemiz rektörü yapmış olduğu açıklamada belirli zaman dilimlerinde rutin yaptırdığım tetkiklerde kalp damarımda daralma olduğu, bu sıkıntının da takılan stendle açıldığını söyledi.
Endişe edilecek bir rahatsızlığının olmadığını ve birkaç güne kadar görevinin başında olacağını ifade eden rektör Mutlu, üniversite hastanesinin her bakımdan tam donanımlı olduğunu, hiçbir merkezi aratmadığını, bu hastalık sürecinde emeği geçen baştabiplik ve kardiyoloji ana bilim başkanlığına teşekkür ederek, ayrıca gerek bizzat gelerek gerekse telefonla arayıp iyi dileklerini eksik etmeyen herkese teşekkürlerini sunmuştur.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49