Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Müslüm Gürses'i görünce düştü
Kilisli Mehmet Özkar’ın Müslüm Gürses’e yüzünün, hatta sesinin bile benzemesi şaşkınlık yaratıyor. Şanlıurfa'da Gürses kasetçilikte oturan Özkar'ı Müslüm Gürses'e benzeten hayranı şok geçirdi.
Kilis Özel İdaresi’nde dozer operatörü olarak çalışan 60 yaşındaki Mehmet Özkan, “Kilis’te beni herkes Müslüm Gürses’le karıştırıyor, arkadaşlarım sürekli ‘Baba’ diye hitap ediyorlar” diyor.
Çıkardığı yeni albüm ile Gürses kasetçilikte oturan Mehmet Oskar yanına gelen İmam Enes Furkanoğlu, Müslüm Gürses diye hitap etmesi şaşırdı, Furkanoğlu şok geçirip yere yığılınca Mehmet Oskar kendisinin sadece Müslüm Gürses benzeri olduğun söylemesiyle genç sarılarak  , Müslüm Gürses'e çok benzediğini birden kasetçi önünde görmesiyle şok geçirdiğini belirti.
Kilis’in Müslüm Babası olduğunu ve rahmetli Müslüm Gürses’in kendisinden iki yaş büyük olduğunu ifade eden Özkar, “Yıllardır şarkılarıyla büyüdüm. Benim daha önce de Müslüm Gürses gibi olma hevesim vardı ama gerçek Müslüm Baba varken ikinci bir Müslüm Baba’nın çıkması saygısızlık olurdu. Bugüne kadar kendimi sakladım. Baba’nın rahmetinden sonra insanlar beni rahat bırakmadı. Derken kendimi bu ortamda buldum. Önce Allah’ın sayesinde sonra dostların sayesinde bugünlere kadar geldik. Bir çok yerde s yolda beni gören yanıma geliyor, sarılıyor, seviyor bende onlara sadece insanlar bazen çft yaratılmış bende Müslüm baba'ya benziyorum, benzerlikten dolayı insanlar beklenti içinde bende talepte alıyorum naçizane Baba'nın parçalarından oluşan 10 parçalık bir CD yaptık. albümün ticari değil insanlara bir hediyemiz olsun bir tanıtım amaçlı azda olsa 10 parçalık bir CD de Müslüm Gürses anmaya çalıştık" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49