Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Muhtarlardan Haliliye Belediyesi'ne Teşekkür
Kırsal mahallelere yaptığı çalışmalarla göz dolduran Haliliye Belediyesi muhtarlardan teşekkür alıyor.   Kırsal mahallelere büyük önem veren Başkan Fevzi Demirkol’a, muhtarlar teşekkür etti.
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kent merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra kırsal mahallelere de büyük önem veriyor.  Başkan Demirkol, kırsal mahallelerinde merkezde bulunan mahalleler gibi tüm imkanlardan faydalanması için birimleri seferber etti.  Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerin ihtiyaç ve altyapı durumuna göre parke döşeme ve stabilize yol çalışması yapıyor.  Yine kırsal mahallelerin cami, taziye evleri ve okuma salonlarının halı ve klima ihtiyacı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. 
Haliliye’de yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Başkan Fevzi Demirkol, Mahalle muhtarlarından teşekkür aldı. Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kırsalda yürütülen çalışmalarla ilgili konuşan Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mahmut Güzel: “Daha önce 50 yılda alamadığımız su olsun, yol olsun 1 senede hizmeti doğru yerden aldığımıza inanıyoruz. Bütün köylerimiz de merak etmesinler Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. İkisinden de faydalanmışız ikisi de yolumuzu yapmıştır.” ifadelerini kullanırken Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.
Daha önce Mahalle yollarının hepsinin çamur olduğunu aktaran Dalbaşı Muhtarı Abdulkadir Karadağ:  ‘’Bizim köyün daha önce yollarının hepsi çamurdu.  Haliliye Belediyesi geldi bütün yolları yaptı. Ben köylülerimin adına çok çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar da güzel, bütün eksikleri tamamladılar. Hiçbir eksik bırakmadılar.  Bu çalışmadan dolayı özellikle belediye başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a çok çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyoruz. Bundan da şüphemiz yok bunların hepsi gelecek.’’ diye konuştu. 
Tekerli Mahallesinde yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Tekerli Mahalle Muhtarı Aziz Sakat  ise“Fevzi Başkandan Allah razı olsun bizim öncelikle camimizin halısını iç kısmını dışını yaptı. Özellikle taziye evi olarak Haliliye ilçesinin en büyük taziye evini yaptı. 320 metre karelik ondan ve ekibinin tamamından Allah razı olsun” dedi.
Muhtarların mahallelerdeki en önemli iletişim mekanizmaları olduğunu ve onlarla iletişim halinde çalıştıklarını her ortamda dile getiren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kırsal ve merkez şartlarını eşitlemek adına çalışmalarının devam ettiğini, hizmet süreleri tamamlandığında kırsal mahallelerde de asgari tüm hizmetlerin sağlanmış olacağını da hatırlatarak, teşekkürde bulunan tüm muhtarlara "asıl belediyemiz teşekkür borçludur" dedi.
eklitepefilmyarismasi.com" adresinden ulaşabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49