Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Muhtaç Aileler Kışlık Giyecek Bekliyor
Şanlıurfa’da yaklaşık 24 yıldır muhtaç ailelere yardım köprüsü olan Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi, kış mevsiminin gelişi ile birlikte fakir ve muhtaç ailelere dağıtılmak üzere kışlık giyecek yardımı bekliyor.
24 yıldır bayramlarda, Ramazan ayında, yaz ve kış demeden hayırseverlerin yardımlarını köprü vazifesi olarak dağıtımını yapan ve her gün Bin aileye yani 10 Bin kişilik sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi, havaların soğuk olmasıyla birlikte muhtaç ailelerin çocuklarına ve ailelerine dağıtılmak üzere, mont, pardösü, ayakkabı, bot, çorap, manto, kuru gıda yardımı bekliyor.
 Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi Müdürü Naci Halhallı, acil olarak kışlık giyecek ihtiyacının olduğunu ifade ederek: “ 24 yıldır Gönüllü Kuruluşlar Aş Evi, burada bütün personeli ile yaklaşık 10 Bin aileye hizmet veriyor. Yine burada Yaşlı, Mahkum ailesi, Dul, Yetim gibi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek, kuru gıda, okul araç ve gereçleri, kıyafet gibi ihtiyaç malzemelerini hayır severlerin desteği ile dağıtıyor ve bunların kontrolünü yapıyoruz. Şimdi kış geldi bu ailelere dağıtılmak üzere mont, kaban, ayakkabı, çorap gibi kışın giyilecek kıyafetler acil olarak gerekli. Bu nedenle duyarlı halkımızdan bizi 24 yıldır destekleyen hayırseverlerden bu kış günü yine yardım yapmalarını istiyoruz” Dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49