Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Müdür Göreve Başladı
Daha evvel PTT başmüdür Cafer Ersoy’un tayininin Tekirdağa çıkmasıyla boşalan PTT başmüdürlüğü koltuğuna Edirne PTT Başmüdürü Aydın Gündüzalp atandı.
 
Şanlıurfa’ya rotasyonla yani doğu görevini yapmak için, zaten doğu görevi olmazsa bile yinede Şanlıurfa’yı tercih edeceğini vurgulayan Gündüzalp “Edirne PTT baş müdürlüğü görevinden Şanlıurfa PTT baş müdürlüğü görevine atandım. Rotasyonla geldim yani Doğu görevini ifa etmek için geldim eğer rotasyon olmasaydı yine Şanlıurfa’yı tercih ederdim.Çünkü Şanlıurfa’yı hep görmek istemişimdir.Şanlıurfa ülkemizin en güzel illerinden biri.Esasen ben izmir doğumluyum İzmir’de uzun yıllar görev yaptım.Amacımız PTT hizmetlerini Şanlıurfalı vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmak için her türlü tedbiri almak.Bugüne kadar arkadaşlarımız zaten bunları yapmışlar.Ben öncelikli hizmetleri yerine getirmek,bir adım daha ileriye taşımak mücadele edeceğim.Tüm amacımız vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek.Öncelikli olarak arkadaşlarımızın başlatmış olukları Mardin yolu üzerinde Posta Dağıtım Toplama Merkezi binasının projesini bitirmek.Bu projenin bitmesiyle şehir trafiği kısmen de olsa rahatlamış olacaktır çünkü büyük kamyonlar şehir merkezine girmeyecek.Şu anda 16 noktada hizmet veriyoruz. 3 tane lokal ilçemiz var bu da demektir ki 3 şube daha açacağız. Şartlı Nakit Transferi (ŞTN)alan dar gelirli vatandaşlarımıza ve Emekli vatandaşlarımıza PTT Kart vererek mevcut yaşanan sorun,sıkıntı ve izdihamın önüne geçeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49