Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Müdür Bilici; Afrin Gazisini ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hasan Bilici, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekâtından, teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Üsteğmen İsmail Tokmak’ı hastanede ziyaret edip, ASP Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya hanım efendilerin selamı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazi İsmail Tokmak, Saldırıdan sağ kurtulduğu için Allah'a şükrettiğini ancak şehit olan arkadaşlarına ise çok üzüldüğünü, en kısa sürede iyileşmeyi ve ayağı kalktığında tekrar harekâta katılmak istediğini söyledi.

Müdür Bilici’ye Şehit Aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz ve Türkiye Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49