Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Motosikletler Eritilip Demir’e Dönüşecek
Şanlıurfaspor Beyaztaş Otoparkında çürümeye terk edilmiş 350 motosiklet eritilip  demir’e dönüşüm için Kırıkkale makine sanayine gönderildi.
 
Şanlıurfa’da bir çok otoparkta binlerce motosiklet çürümeye terk edilmiş motosikletler  haklarındaki yasal işlemleri sonuçlanmayan motorlu araçların emanet edildiği yer.
Adeta bir hurdalığı andırsa da buradaki motosikletlerin hepsi sapa-sağlam ve çalışıyor.
Yüzlerce motosikletin otoparkta bulunmasının çeşitli sebebi var. Bir çoğu ya tescilsiz, ya da hacizli.Hemen hemen tamamı da Çin malı. Polis tarafından el konulan yüzlerce motosiklet, aylardır sahiplerini bekliyor. Cezası ve teslim masrafları yüksel olduğu için, Şanlıurfalılar, araçlarını teslim almaya yanaşmıyor. Otopark, bu yüzden adeta motosiklet mezarlığını andırıyor. Motosikletler paslanarak  çürümeye bırakılmış.
 
Beyaztaş Otopark İşletmecisi Emin Beyazkuş” motosikletler yaklaşık 4 yıldır burada Trafik bunları milli emlak’a devrediyor milli emlak’ta makine kimya endüstrisine eritilmek üzere gönderiyor. Bu motosikletler buraya geldiklerinde hepsi yep yeni motosikletler yıllarca burada kaldıklarından güneşten, fırtınadan doğa şartlarından dolayı çürümeye terk edildiler şimdi de bunları eritmek üzere demir çeliğe gönderiyorlar burada hem vatandaş mağdur oldu hem biz olduk hem devlet zarar etti. 350 motosiklet gidecek kalan yaklaşık binin üzerinde de motosiklet var dedi”
 
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü tarafından yakalana motosikletleri milli emlak tan devredilen 350 adet motosiklet eritilip tekrar demire dönüşmesi için Ankara Kırkkale makine sanayi’ye gönderildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49