Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Motosiklet otomobil ile çarpıştı; 2 yaralı
Mehmet Koyuncu
Şanlıurfa Akçakale yolunda motosiklet otomobile çarptı kazada  2 kişi yaralandı.
 
Kaza öğlen saatlerinde Şanlıurfa Akçakale karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. alınan bilgilere göre sürücülerin isimleri henüz belli olmayan 63 .. 449 Plakalı motosiklet ile  63.. 428 Plakalı otomobile çarpıştı.kazada 2 kişi yaralandı. sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. trafik kazası nedeniyle Şanlıurfa Akçakale yolu üzerinde uzun araç konvoyu oluştu. Yaralılarla olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.  Trafiğe kapanan Şanlıurfa Akçakale karayolu araçların çekilmesi ile trafiğe açıldı .
Şanlıurfa Emniyeti Özellikle Kurban Bayramı nedeniyle Kurbanlık satış yolu güzergahlarında vatandaşlarımızın daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerekmekte olduğunu belirti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49