Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Motosiklet Araca Çarptı 1’i Ağır 3 Yaralı
Şanlıurfa Mardin Yolunda meydana gelen kazada seyir halindeki motosiklet bir araca çarptı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
 
Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa Mardin kara yolu Sırın mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Nihat T. Ve Polat Y.’ nin kullandığı motosiklet sebebi bilinmeyen neden den dolayı yolda seyir halindeki araca çarptı. Kaza sonrası 3 kişi yaralanırken kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan şahıslar olay yerine kısa sürede gelen ambulans ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralanan Nihat T. Ve Polat Y. Ve ismi alınamayan bir kişi daha hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49