Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Motorcu Aileden Urfa Emniyete Teşekkür

Motosikletle İstanbul 'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde ölü bulunan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün katil zanlısı yakalandı. Kısa bir sürede yakalanan katil zanlısı için öldürülen motorcu Engin Öksüz’ün ailesi Şanlıurfa’ya gelerek Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı’na teşekkür etti.

Yaklaşık bir ay önce Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ü öldüren şüphelinin bulunması için kurulan özel ekip ilçede 250 kişide yüz yüze görüşme yapıp güvenlik ve mobese kameralarını inceledi. Cinayetin ardından bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan bir motosikletlinin cinayet şüphelisi olabileceği ihtimali üzerine çalışmasını bu yönde yoğunlaştıran polisler, son 6 ay içerisinde çalınan ve yeni alınan 17 bin motosikletin sorgulamasını yaptı. Bu sırada motosikletin freninin solda olduğu detayını fark eden polis, çevredeki mahallerde alıcı kılığına girerek şüpheliyle irtibat kurdu. Polisin alıcı olarak incelediği motosikletin aranan araç olduğu, şüphelinin kolundaki saatinde öldürülen Türk'e ait olduğunu saptadı. Polis bunun üzerine Savcılık kararıyla akşam saatlerinde şüpheli Hasan Yılmazer'i gözaltına alarak Şanlıurfa'ya getirdi. Arından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öldürülen Motorcu Engin Öksüz’ün Babası Hasan Öksüz ve Engin Öksüz’ün eşi Tülay Öksüz katil zanlısının yakalanmasının ardından Tarifeli uçakla Şanlıurfa’ya geldi. Aile Şanlıurfa Polis evine gelerek İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı’ını ziyaret etti. Acılı aile kısa sürede katil zanlısının yakalanmasından dolayı Emniyet mensupları adına Pınarbaşı’na teşekkür etti.  Görüşme daha sonra basına kapalı olarak devem etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49