Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Moloz yığınları çevreyi kirletiyor
Şanlıurfa 11 Nisan stadyumunun yıkılmasının ardından başlayan temizlik sorunları çözüme kavuşturulmuyor.
Yıkımının ardından ilgilenen kimsenin olmaması üzerine çöplüğe dönüşen alan, yıkılan işyerlerin moloz yığınları ve rast gele atılan çöplerle de beraber pis kokular yayılmaya başladı. Pis kokulardan şikayetçi olan çevre esnafı, bu durumun yetkililer tarafından düzelmesini istedi.
Şanlıurfa'da üzerinde çokça tartışılan eski 11 Nisan Stat alanına ne inşa edileceği üzerinde net bir sonuca ulaşılamadı. Resmi kurumlar bölgeye alışveriş merkezi yapılmasında sakınca olmadığını söylerken sivil toplum kuruluşları ise kesinlikle AVM istemediklerini meydanın tamamen yeşil alan olarak değerlendirilmesini istiyor.
11 Nisan proje kapsamında yıkılan işyerlerin molozların kaldıramaması vatandaşların tepkisini çekti. Çevrede oturan vatandaşlar, “İş yerleri yıkıldı, fakat molozları kaldıran olmadı. Çocuklarımız molozların yanına gidip oyun oynuyor. Çocuklar düşebilir demir parçaları batabilir yetkililerden bu moloz yığınlarının biran önce kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49