Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

“Modern Bir Şehir Ortaya Çıkacak”
Şanlıurfa’da şehir yapılanmasının oluşturulabilmesi amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları sürerken, ortaya çıkan yeni görünüm merak ediliyor.
Şanlıurfa’da eski belediye yönetiminde de birçok bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları başlatılırken, belediye seçimleri dolayısıyla birçok yerde çalışmalar yarım kaldı. Büyükşehir Belediyesi, Eski Hal Pazarı çevresinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında birçok işyeri yıkıldı, eski işyerleri yeni düzen için yıkıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kentsel dönüşüm çalışmalarının daha yaşanabilir bir kent oluşturmak adına yapıldığını anımsatarak, vatandaşlardan kentsel dönüşüme destek olmasını istedi.
“MODERN BİR ŞEHİR ORTAYA ÇIKACAK”
Şanlıurfa Eski Hal Pazarı çevresinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları sürerken, proje kapsamında daha önce yıkılan ev ve işyerlerinin hafriyatları da temizleniyor. Kalkan bölgesindeki hafriyatlar temizlenip, yollar genişletiliyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, “daha güzel, daha modern yapılı bir şehrin oluşturulabilmesi için bu çalışmaların sürmesi gerekiyor. Bu anlamda belediyeler, işi hızlı yapmalı, vatandaşlar da buna destek vermelidir” dedi.
“ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILSIN”
Eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından da kentsel dönüşüm çalışmalarının başlatıldığını anımsatan vatandaşlar, çalışmaların yarım bırakıldığını söyledi. Yeni dönemde başlatılan çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Hakkı Güldaş adındaki vatandaş, “bilindiği gibi eski dönemde de Fakıbaba tarafından çalışmalar başlatılmıştı ama çalışmalar çok yavaş ilerledi. Bu nedenle de yarım kaldı. Yeni dönemde başlatılan çalışmaların aynı şekilde olmasını istemiyoruz. Çalışmalar aynı hızla devam etsin ve bir an önce neticelendirilsin” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49