Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

MKYK Üyesi Aksu’dan, Güvenç’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
 AK Parti MKYK Üyesi ve İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu’yu makamında ağırlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar eşlik etti.

İlk olarak Belediye binasında makam katını gezen Aksu, burada bulanan daire başkanlarını tebrik ederek, Başkan Güvenç’le birlikte Başkanlık makamına geçti.

Başkan Güvenç ile bir süre makamında sohbet eden Aksu, makamda asılı bulunan Haleplibahçe Mozaik figürleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra şeref defterini imzalayan Aksu, Şanlıurfa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e tebriklerini iletti. Başkan Güvenç tarafından İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu’ya Şanlıurfa hatırası olarak bakır işlemeli kahve fincanı hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Abdülkadir Aksu ile birlikte Eyyübiye İlçesinde Müftülük tarafından düzenlenen Tirit İkramına katılan Başkan Güvenç, burada  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandılar.

Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan Tirit İkramında selamla konuşması yapan Abdülkadir Aksu, “Bu mübarek haftada sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Şanlıurfa’ya, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i tebrik etmek için geldim. Böyle bir etkinliğin olduğunu duyunca birlikte buraya gelmek istedim. Bu hafta alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğum haftası Allah hepimizi onun yolundan ve şefaatinden eksik etmesin” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise, Kutlu Doğum Haftasında bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti aktararak, “Organizasyonda emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep böyle güzel faaliyetlerde  beraber oluruz. Allah bizi Resul’ünün yolundan ayırmasın” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Tirit İkramına katılan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güvenç, gençlerden ve çocuklardan yoğun ilgi gördü. 

Tirit İkramına; Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49