Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Mısır’lı Hafız Alper Kanderun
Şanlıurfa Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında teravih namazı sonrası Balıklıgöl’de Kuran’ı Kerim ziyafeti verdi. Kuran’ı Kerim’i güzel okuma dalında Dünya birinciliği bulunan Mısırlı Hafız Alper Kanderun Balıklıgöl’de okuduğu Kuran’ı Kerim tilaveti ile kendisini dinleyenleri mest etti. Belediyenin Balıklıgöl Amfi Tiyatro alanında saat 10.30 da başlayan Kuran’ı Kerim ziyafetine çok sayıda vatandaş katıldı. Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin de katıldığı Kuran’ı Kerim Ziyafetinde Mısırlı Hafızın, kendisini dinleyenleri ağlattığı görüldü.  
Kuran’ı Kerim Ziyafetinin Ardından Hacıvat Karagöz
Mısırlı Hafız Alper Kanderun’un ardından Konya Büyükşehir Belediyesi Sanat yönetmeni Ramazan Danış Sahne alarak stand up gösterisi yaptı.  İlginç hikâyelerini Şanlıurfalılar için sahnede anlatan Ramazan Danış, seyircinin ilgisini çekmeye çalıştı. Ramazan Danış’ın ardından ise Konya Büyükşehir Belediyesi tiyatro grubu tarafından Hacıvat ve Karagöz tiyatro oyunu sahnelendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49