Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

MİSİAD başkanı Gökhan Gökmen oldu
MİSİAD genel başkanı Şanlıurfalı iş adamı Feridun Öncel Şanlıurfa MİSİAD başkanlığını Şanlıurfaspor eski yöneticilerinden ve Doğa Mangal'ın sahibi Şanlıurfalı iş adamı Gökhan Gökmen'e kurucu başkanlığı yetkisini verdi.
MİSİAD genel Başkanı Öncel yaptığı açıklamada,  "Benim doğduğum havasını toprağını soluduğum kadim şehir Şanlıurfa Türkiye’nin tarım ve sanayi şehri misyonunu yüklenmiş olması bizleri MİSİAD' ı Şanlıurfa’ya da kurmamız gerektiğini ve eksikliğini gerek sanayi alanında gerekse tarıma dayalı sanayii geliştirmek için Şanlıurfa'nı iş adamları dostlarıma ve Gökhan Gökmen kardeşimle istişare ederek bir yola çıktık ülkemize ve Şanlıurfa Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 MİSİAD Şanlıurfa şube başkanlık yetkisini alan Gökhan Gökmen ise" Sayın MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel Başkanımdan yetkimi aldım kısa sürede sanayici ve iş adamı gönül dostlarımla istişare ederek güçlü bir yönetim oluşturup ilimize ve ülkemize nasıl daha iyi hizmet edebilirimin mücadelesini hep beraber vereceğinin"belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48