Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Mirkelam Ailesinin Acı Günü
ABDULLAH YİĞİT 
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 19 dönem Milletvekili Merhum Aydın Mirkelam’ın eşi vefat etti .

Birecik belediye başkanı M.Faruk Pınarbaşı’nın Kaynanası ,Eski Birecik Belediye başkanı Mahmut Mirkelam’ın ve Doktoru Dr. Hüseyin Mirkelam anneleri Yurdagül Mirkelam [74] vefat etti .
Cenaze töreni Birecik ilçesinin ulu caminde il müftüsü tarafından cenaze namazı kılındı .
Cenaze Törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ,İş Adamı İmam Aslan ,Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ,Ak parti Şanlıurfa il başkan Vekili Erkan Sözen ,Adana Vali Yardımcısı Ali Bezirgan ,Birecik Belediye Başkanı M.Faruk Pınarbaşı ve çok sayıda iş adamı ve STK temsilcileri , Mirkelam ailesinin acı gününde  yalnız bırakmadılar .

Ulu camide dün kılınan ikindi namazından sonra il müftüsü tarafından kılınan cenaze namazından sonra Birecik belediyesi asri mezarlığında defin edildi .

cenaze sonrası Birecik eski belediye başkanı Mahmut Mirkelam ,Dr Hüseyin Mirkelam ve Birecik belediye başkanı M.Faruk Pınarbaşı taziyeleri kabul etti .cenaze sonra Mirkelam tesislerinde taziyesi devam ediyor .

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49