Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Minik öğrencilerden 112'ye ziyaret

Türkiye genelinde 112 acil hattının gereksiz aranmasının önlenmesi için başlatılan “Minik 112” kampanyası kapsamında Karaköprü 100. Yıl 1. sınıf öğrencileri 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret etti.
İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret eden minik öğrenciler, 112 acil hattının nasıl arandığını, ne zaman ve hangi durumlarda aranması gerektiğini, ihtiyaç duyulduğunda aranması halinde insanlara nasıl yardımcı olunduğunu öğrenme fırsatı buldu.
Şanlıurfa Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yılmaz GERGER ziyaretlerine gelen Karaköprü 100. Yıl İlköğretim okul öğrencilerine, 112 acil hattını hangi durumlarda nasıl arayabilecekleri konusunda bilgi verdiklerini söyledi.
GERGER, “Öğrencilere acil yardım ambulansı ile Erken yaşlarda bu tür etkinliklerle verilen eğitimler oldukça faydalı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49