Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Milli Birlik Ve Kardeşlik Federasyonundan Diyarbakırlı Annelere Destek

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şubesi üyeleri, HDP İl Başkanlığı önünde dağa kaçırılan çocuklarının geri verilmesi için günlerdir eylem yapan Diyarbakırlı anneleri ziyaret etti.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Şehnaz Gezgin, başkan yardımcıları ve kadın kolları üyeleriyle annelere destek amacıyla Diyarbakır’a gitti.

3 Eylül’den bu yana HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelerle tek tek görüşen Gezgin ve üyeler, annelere karanfil dağıttı.

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şanlıurfa Şube Başkanı Şehnaz Gezgin, annelere destek vermek ve acılarını paylaşmak istediklerini, ziyareti bu nedenle gerçekleştirdiklerini söyledi.

“Annelerin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.” diyen Gezgin, şöyle konuştu:

“Elimizden başka bir şey gelmiyor. Burada acılar konuşuluyor. Allah acılarını hafifletsin. Onlar kadar anlamasa da bizler de çok üzülüyoruz. Çok acılı oldukları gözlerinden belli oluyor. Günlerdir onları televizyonlardan izliyoruz. İnşallah çocuklarına en kısa sürede kavuşurlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49