Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Millet hanındaki Çalışmalar Hızlandırıldı
Şanlıurfa kent merkezinde bulunan tarihi mekan Millet hanı çalışmaları ile ilgili yaptığımız haber neticesinde çalışan kişi sayısında artış görüldü.
Millet hanı restorasyonunda çalışan işçi sayısının artırılması restorasyonun daha erken bitirilmesini sağlayacağını söyleyen vatandaşlar, çalışmaların yavaşladığı dönemde haber yapan ve bunu duyuran medyaya teşekkür ederken Şükrü Kara adında bir vatandaş şu ifadelere yer verdi. “ Millet hanı Şanlıurfa’nın eski yapılarından birisidir ve restorasyonların bir an önce tamamlanması lazım. Çalışmalar bir ara yavaşlamıştı, eğer öyle devam etseydi, çalışmalar belirtilen zamanda bitmezdi. Ama medyamız sağolsun, bunu duyurdu ve haberiniz ses getirdi, çalışmalar artırıldı. Bu konuda medyamıza teşekkür ederiz.” Restorasyonun devam ettiği Millet hanında çalışmalar devam ederken, restorasyonun verilen zamandan daha önce tamamlanabileceği bildirildi. İşçiler ise “ Çalışmaların daha hızlı olması için işçi sayısı artırıldı. Çalışmalar ortalama 1 içerisinde bitirileceği hesaplanıyor ama kesin bir tarih veremiyoruz.” Şeklinde konuştu. Vatandaşlar ayrıca bu konuyu medyaya taşıyan gazetecilere teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48