Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Miles, Şanlıurfa Ciğer Kebabına Bayıldı

Dünyaca ünlü sanatçılara vokalistlik yapan ve Müslüman olduktan sonra Türkiye'ye yerleşen ABD'li şarkıcı Della Miles, Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geldi. Türk askerine harekatta başarı dileyen Miles, bölgede bir an önce huzurun sağlanması dileğinde bulundu. ABD'li Della Miles ardından Balıklıgöl'ü ziyaret ederek kutsal balıklara yem attı. ilk kez Şanlıurfa'ya gelen Sanatçı Şanlıurfa'yı ve Balıklıgöl'e hayran kaldı.

Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü ile sahne alan Türkiye’ye yerleştikten sonra Müslüman olan ABD'li Della Miles, ilk kez geldiği Şanlıurfa'yı çok beğendiği Balıklıgöl'e hayrana kaldığını belirten sanatçı burada Kutsal Balıklara yem attı.

Della Miles Balıklıgöl'de Yöresel kıyafet giydi, Hanım ağa oldu daha sonra Eyyübiye ilçesinde bulunan Hz. Eyyub Peygamber makamını ziyaret eden Della Miles Tarihi Haşimiye meydanında bulunan çarşıyı gezerek meşhur Şanlıurfa'nın ciğer kebabını yiyerek yayık ayranı içmeyi de ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49