Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Midyat’ta karakola saldırı: 3 şehit, 9 yaralı
 Mardin’in Midyat ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 astsubay ile 2 korucu şehit oldu. 2 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki Anıtlı Köyü'nde bulunan Anıtlı Jandarma Karakolu'na, PKK'lı teröristler bombalı araçla saldırı düzenlendi. 1 astsubay ile 2 korucunun şehit olduğu ve 2 güvenlik görevlisinin de yaralandığı saldırıdan sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Midyat'ın Anıtlı Köyü'nde bulunan Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığı'na bu akşam saat 20.15 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. PKK'lıların bomba yüklü araçla yaklaştığını fark eden  karakolda görevli korucuların ateş açması üzerine teröristlerin aracı karakol yakınlarında infilak ettirdiği belirtildi. Şiddetli patlamada ilk bilgilere göre karakol komutan yardımcısı astsubay ile 2 geçici köy korucusu şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Saldırının ardından bolgeye ambulanslar ve takviye birlikler sevk edildi.
 
Saldırıda yaralanan ve 1'inin durumunun ağır olduğu belirtilen 2 güvenlik görevlisi Midyat Devlet Hastanesi'ne getirildi. Güvenlik güçleri PKK'lıları etkisiz hale getirmik için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48