Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Midibüs şarampole yuvarlandı: 15 ölü
Mevsimlik işçileri taşıyan midibüs kaza yaptı. 15 işçi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.
Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nden elma bahçesinde çalışan işçileri Gelendost'a götüren midibüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı.
Kaza saat 07.15 sıralarında Yalvaç'ın Balkonak Köyü'ne 2 kilometre uzaklıktaki meydana geldi. Yalvaç'tan Gelendost'a elma toplama işinde çalışanları götüren ve sürücünün kimliği henüz öğrenilemeyen midibüs, virajlı yolda şarampole yuvarlandı.
Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2'si Akşehir, diğer yaralılar ise Şarkikarağaç ve Yalvaç'a sevk edildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49