Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

MHP, ırk temeli üzerine kurulmuş bir parti
 Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdulhakim Ayhan, 7 Haziran Genel seçimleri kapsamında Milletvekillerine destek amaçlı seçim bürosu açtı.
 
Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdulhakim Ayhan tarafından miting havasında geçen seçim bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Akçakale AK Parti ilçe başkanı İbrahim Yıldık, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
CHP bu memlekette taş üzerine taş koymamıştır
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve âdete mitinge dönüşen seçim bürosu açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, “Bugün yine bir miting yapıyoruz, gençler bugün anne ve babalarına tekrar tekrar sormaya başladı. Neydi o 15 yıl önceki Türkiye’de eski hatırlayınca gözleri dolu oluyor diye. Bu yumurta üçüzlerine ve bunların akıl hocalarından bahsetmek istiyorum. CHP var bunların koalisyonunun başı, CHP bu memlekette taş üzerine taş koymamıştır. Varsa taş kaldırmıştır. Kürtleri dağlara gönderen zihniyet onların zihniyeti. Mekke Arapların olsun bize Çankaya yeter dediler. Müslümanlar, mütedeyyinleri muhafazakârlaronlar için öcüydü. Bunlar Kur’anı Arapça okuyamaz Türkçe okusunlar, ezan Arapça okunmaz, Türkçe okusun dediler. İmam Hatipleri yasakladılar, hacca gidene döviz vermediler. Hayatları boyunca hep kavga, gürültü, kan ve gözyaşı. Kendilerinden olanları da Tunceli de on binlerce insanı bombalarla öldürdüler, katlettiler. Tek bir ülküleri var dı tek tip bir insan. Bunlar ortak buldular darbe yaptılar Menderes’i astılar. Bunlar ortak buldular kasaları boşalttılar. Bunlar ortak buldular 12 Eylül’ü yaptılar. Bunlar ortak buldular 3,5 yılda bu memlekette kasada tek kuruş bırakmadılar. Şimdi utanmadan, sıkılmadan bana dört yıl verin ben ülkeyi idare edeceğim diyor. Sana dört yıl değil, dört ay değil, dört gün değil, dört dakika değil sana dört saniye bile bu ülke teslim edilmez. Çünkü sen dört ayda oyuna bile sahip çıkamadın”dedi.
 
MHP, ırk temeli üzerine kurulmuş bir parti
3 partinin koalisyon kurduklarını ve AK Parti karşısında birleştiklerini belirten Nebati, “MHP var, bunların koalisyonunun ortağı. Bunlar bu ülkeye bugüne kadar bir şey veremediler. İşaret yaparlar, ellerini uzatırlar, koalisyon ortağı bulurlar, sonra bu ülke bölünüyor, parçalanıyor diye diye bağırırlar. Biz 78 Milyon insanı kardeş ettik dediğimizde ise edemezsin diyorlar. Bunların adı üstünde Türk Milliyetçisi, bu parti ırk temeli üzerine kurulmuş bir parti. Benim varlığım, birliğim Türkçülük üzerinedir diyor. Arap’ı tanımam, Kürdü tanımam, Alevi’yi tanımam, onu tanımam, bunu tanımam peki neyi tanırsın. Türklerden başka hiç kimseyi tanımam. Ben şimdi buradaki Arap kardeşlerime soruyorum. Nasıl oluyor da Türk Milliyetçisinin evladı ben ovanın evladıyım, sizin sesinizim diyebiliyor. Şimdi Mhp Türk’ün mü sesi, Kürt’ün mü sesi, Arap’ın mı sesi Türkiye’nin mi sesi. Sen Türk’ün sesiysen nasıl oluyor da Araplardan aday çıkarabiliyorsun. Ben bu şekilde Araplardan oy alacağım diyorsun. Araplardan bu şekilde oy alınmaz. Biz Türk’ünde, Arap’ında, Kürt’ünde, Alevinin ’de, Laz’ında, Çerkez’inde evel Allah sesiyiz sesi” diye konuştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49