Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

MHP başkan Adayı Saraçoğlu Fikir Masasında
 Fikir Masası Platformumu Şanlıurfa MHP Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Kemal Saraçoğlu’nu ağırladı.

Bütün sorunlara, gelişmelere kafa yoran ve bunlar için çözüm alternatiflerinin tartışıldığı her düşünceden insanların ortak bir masa etrafında toplandığı Fikir Masası Platformu El Ruha otel’de toplantı Platformun bu ay ki konuğu MHP Büyük Şehir Belediye adayı ve Şanlıurfaspor eski Başkanı Kemal Saraçoğlu’nu ağırladı.

Fikir Masası Platformum adına Serhat Gerger yaptığı açıklamada” 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününün kutluyorum , Fikir masası olarak Şanlıurfa’nın sorunlarını ve Urfa’nın daha iyi yere gelmesi için elimizden geleni yapan bir derneğiz bugünde misafirimiz MHP Büyük Şehir Belediye Başkanı Kemal Saracoğlu’dur Bugün burada Urfa’nın sorunlarını, projelerini geleceğini koşacağız Kemal bey iş hayatı gerek Şanlıurfaspor  başarısıyla Urfa’da sayılan kişilerden birisidir” dedi.

Şanlıurfa MHP Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Kemal Saraçoğlu” MHP partisi ve kendi adıma gazeteciler gününü kutluyorum Fikir masası yönetimi ile bu akşam Urfa hakkında konuşup tartışacağız fikir alışverişinde bulunacağız bizleri davet ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantı basına kapalı devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49