Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

MHP Adayı Özyavuz, Akçakale Kırsal’da Ziyaretlerini Sürdürüyor
Özyavuz yaptığı ziyaretler sonrası Ahmet Aysit ve Suriyeli muhacirler Mustafa ve Abdullah Ahmet el Hemidiy’in hazırladıkları yemek davetine katıldı.
Özyavuz yaptığı açıklamada; "Akçakale ilçemizde Fevzi çakmak kültür evindeyiz. 24 Haziran seçim çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarımızla beraber bugün taziye ziyaretleri sonrası, 24 haziran seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerimizi gezdik. Geçmiş yıllarda savaştan dolayı zorla yurtlarından evlerinden göç ettirilen şu an Akçakale’de yaşayan Suriyeli akrabalarımızın davetine icap ettik. Bizim onurumuza bir yemek daveti verip burada yaşayan diğer akrabalarımızla bizi bir araya getirdiler. Bu organizasyonda emeği geçen herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Bu tür dayanışmaların her zaman olması gerekir. Biz elimizden geldiği kadar çağrıldığımız her yere gitmeye çalışıyoruz. Verimli ve güzel bir istişare oldu" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48