Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Meydan projesinde çalışma devam ediyor
Uzun zamandan beri sürekli yıkılıp, sil baştan yapılan Topçu Meydanı, nihayet bir düzene giriyor.

Şanlıurfa belediye başkanı A. Eşref Fakıbaba’nın ‘Topçu Meydanı, Başbakanın mitingine yetişecek’ demesinin ardından başlayan hummalı çalışma devam ediyor.

Çok sayıda işçi ve iş makinelerinin çalıştırıldığı meydanda çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Seçimlerin yaklaşması üzerine hızlandırılan çalışmalar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de incelemeleri sonucu daha da hızlandırıldı. Seçimlerde miting alanı olarak kullanılacak meydanın çalışmalarının ne zaman biteceği hakkında net bir bilgi alınmazken, Başbakan’ın Şanlıurfa’ya geleceği güne kadar çalışmaların biteceği söz konusu. Yaz aylarından itibaren sürekli yıkılıp, yeniden yapılan meydan, son olarak başlatılan çalışmalarla birlikte bir neticeye varılacağı bekleniyor.

Meydanın çevresinde bazı düzenlemeler yapılırken, alanda ise çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların hummalı bir şekilde devam etmesini takdirle karşılayan vatandaşlar, bu çalışmaların en başından beri bu şekilde olması gerektiğini savunarak, “Bir kentin merkezinde bulunan bir meydanın bu halde olması tabii ki üzücü ama netice olarak, çalışmalar hızlandırıldı, umarım meydan en kısa zamanda tamamlanır ve faaliyet görür” ifadeleri kullanıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49