Öne Çıkanlar sanlıurfa Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz Vali Salih Ayhandan Kitap İyileştirir Kampanyasına 500 Kitap ile Destek Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin harran unıversıtesi

Bu haber kez okundu.

Metruk Binada Kalan Aile Sıcak Yuvaya Kavuştu
Akçakale Belediyesi, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan’ın yürüttüğü sosyal belediyecilik faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin umudu olmayı sürdürüyor.
Belediyeye gelen başvuruyu değerlendiren ekipler, imkânsızlıklar yüzünden bir ailenin metruk binada yaşadığını tespit etti. Sokakta kalmaktansa yıkık dökük binada kalmayı tercih ettiklerini söyleyen aileye, Ayşenur Ayhan sahip çıktı. Aile ve mahalle sakinleri ile yapılan görüşmeler sonrasında hayırsever bir vatandaş, aileye ev yapılması için Turgut Özal Mahallesi’nde arsa tahsis etti. Arsa tahsisi sonrası belediye çalışanları da 3 oda ve 1 salon olarak yapılması planlanan evin inşaatına başladı.
Yapımı devam eden evde incelemelerde bulunan Ayşenur Ayhan, belediye çalışanlarından inşaatın en kısa sürede bitirilmesini istedi. Ayhan, Akçakale Belediyesi’nin bu tür yardımları yapmaya devam edeceğini belirtti.
İnşaattaki incelemelerinin ardından mahalle sakinleri ile 16 Nisan’da yapılacak referandum üzerine sohbet eden Ayşenur Ayhan, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için “evet” oyu istedi. Mahallede kadınlara çanta, çocuklara da oyuncak hediye eden Ayhan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Naciye Kurt ve Belediye Meclis Üyesi Hacer Gündüz de eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49