Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Mert, Halkın İstekleri İçin İrtibat Bürosu Açtı

20 yılı aşkın bir süre siyasetle uğraşan Yusuf Mert, Şanlıurfa AK Parti il Yönetim Kurulu Üyeliği, Şanlıurfa Belediye Meclis Üyeliği, Daimi Encümenlik, Şanlıurfa Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeliği, Denetim Komisyon Başkanlığı, Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı, İnsani Yardım Platform Başkan Yardımcılığı, mültecilere yönelik Sosyal Yardım Ulaştırma Koordinatörlüğü ve birçok sayıda Sivil Toplum Örgütünde aktif çalışmaları devam ediyor.

Yusuf Mert, halen Eyyübiye Belediyesi Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Siyasetin çözüm neferi olmaya gayret ettik

Eyyübiye ilçe sınırlarında örnek olacak bu girişime yıllardır ihtiyaç olduğunu belirten Yusuf Mert, “Çalışma Ofisimiz tamamen millete hizmet odaklı, ticaretten uzak ve sadece insanlarımıza hizmet etme adına faaliyet göstermektedir. Ticaretten uzak derkenki kastım, hem iş yeri hem İrtibat Ofisi olmadığı anlamındadır. Ofisimizde sadece bölge insanlarımızın istek, şikâyet ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma konusunda çalışmalar yapıyoruz. Ofisimize gelen ve derdine derman olmaya çalıştığımız birçok hemşerimizden olumlu tepkiler aldık. Çünkü bir siyasetçinin yeri halkının yanıdır ve bizler siyasetin sadece vizyonel yüzü olmaktan hep kaçındık, asıl olması gereken siyasetin çözüm neferi olmaya gayret ettik. Bölge insanının hassasiyetinin farkında olmamız sayesinde gerek mensubu olduğum AK Partinin, gerek yerel yönetimdeki mevkiimiz olan Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyeliği, gerekse Sivil Toplum Örgütlerindeki aktif görevlerimizle insanlarımıza birçok yönden çeşitli hizmetlerde bulunmanın huzurunu yaşadık ve yaşamaktayız” dedi.

İnsanlarımızın asla görüşüne, düşüncesine, ırkına, diline bakmadık

20 yıllık siyasi hayatında edindiği tecrübeler ışığında, birçok konuya ve soruna neşter vurarak çözüme yönelik çabalarının sonuçlarını azmi ve dürüst siyasi kimliği sayesinde kazandığını belirten Yusuf Mert, “Çalışmalarına bilfiil iştirak ettiğim, toplum yararına olan bütün faaliyetlerde sadece elimi taşın altına koymadım, yeri geldi tabiri caizse gövdemi taşın altına koymaktan çekinmedim. Bana göre siyasetin en büyük kazanımı güzel dostluklardır. Bu kazanımlar sayesinde birçok liyakat ehli olan insanlarla çalışmanın farklılığını yaşadım. Liyakatli insanların ve yöneticilerin olduğu bir toplumda her zaman samimi ilişkiler sayesinde kazananın toplum olduğu görülmüştür. Basiretli yaklaşımlar, menfi çıkarların çok uzağında olan bir görüş açısı olduğu için, millete hizmet adına yıllardır kapısı her vatandaşımıza açık olan, adeta gönül ofisi niteliğindeki İrtibat Büromuza gelenlerin asla görüşüne, düşüncesine, ırkına, diline bakmaksızın sadece hemşerimiz ve bölge insanımız olmasını göz önünde bulundurarak yardımcı olmaya çalıştık” diye konuştu.

İnsanlarımızın dualarını alıyorsak ne mutlu bize

Mensubu olduğu AK Partinin amacına uyarak gayretlerini liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde sarf ederek ilçesine, memleketine ve ülkesine her zaman hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirten Yusuf Mert, açıklamasına şöyle devam etti;

“Hepimiz biliyoruz ki Yerel Seçimler yaklaşıyor. Malumunuz yaklaşan Yerel Seçimlerden dolayı halkımız tekrar sandık başına giderek, demokratik hakkı olan oyunu kullanarak gönül verdiği siyasi partinin adayını Belediye Başkanı olarak seçecektir. Buraya kadar halkımızın üstüne düşeni yapacağından şüphem yok. Fakat sandıktan öncesi ve sandıktan sonrası için belirtmek istediğim husus, deminde ifade ettiğim gibi adaylar konusunda liyakat en önemli belirleyici özellik olarak ön planda tutulursa, sandık öncesi partimiz milletin kalbini kazanır ve sandık sonrası memleketimiz kazanır. Şimdiden şahsım adına Yerel Seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olacak arkadaşlara başarılar diliyorum. Açmış olduğumuz ve uzun süreden beri halka yönelik hizmet verdiğimiz Gönül Ofisi diye de adlandırılan İrtibat Büromuzun ülkemiz genelinde İrtibat Bürosu olmayan siyasilere örnek olmasını temenni ediyorum. Biz Sayın Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabiliyorsak, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünü kolaylaştırma ve hızlandırma konusunda, hatta gerek ilimiz genelinde ve gerekse sınır dışındaki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırma, dertlerine bir nebze de olsa çözüm bulma gayretimizle insanlarımızın dualarını alıyorsak ne mutlu bize.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49