Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Mersindeki Urfalı Sanatçılardan Hamavioğlu'na Destek
Mersin Milletvekili Aday Adayı Cem Hamavioğlu, saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gittiği her yerde halkın sevgisi ile karşılaşan Hamavioğlu, halkın sorunlarını dinliyor, göreve seçildiği taktirde gerçekleştireceği projeleri anlatıyor.
Hamavioğlu, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcilerini de ziyaret ediyor.
Mersin'de yaşayan müzik yapımcısı Mahmut Deli Yürekli, "Bir Şanlıurfalı olarak Şanlıurfalı Cem Hamavioğlı Mersin'den AK Parti'den aday adayı olması bizi sevindirdi, her şekilde elimizden geleni yapıp destekleyeceğiz"dedi.
Mersin Akyol saz grubu Ramazan Akyol ise ,"Hemşerimiz Cem Hamaioğlu, Mersin'den AK Parti aday adaylığına baş vurmuştur. Kendisi sıraya girdiği takdirde, biz Urfalı olarak hemşerimizi yanındayız kendisini destekleriz hayırlı olsun başarıların devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49